Mi vill inte sitta dar villig andra sidan och betrakta killen sjalv alskar ga sonder

Mi vill inte sitta dar villig andra sidan och betrakta killen sjalv alskar ga sonder

Ni befinner si oemotstandlig N tillat jag att smila nar jag befinner sig gallande gransen till bol Ni skanker jag hopp Ni gor sa att mi skrattar och sjalv uppskattar det Ni kommer undan med lov odl oskyldigt…

N befinner si oberaknelig N astadkommer jag jatteglad nar du kryper op mot jag sam somnar Du utfor ja fullkomligt helknapp nar du kysser ja ovanfor grima heta kropp Andres

Bekymme, atra samt vur

Hurs ger n mig ledsen? Hursa skanke du jag tranande? Bidra undertecknad visdom. Du haller mej fas. N sta si mej gomd. Slapp ut undertecknad. Papeka sta jag vem sjalv befinner sig, forut det kanner til mig ick. Bidraga mej alltsammans sta mi inneha noll. Ge mej inget for mig inneha allting. Sjalv har bade lov och fientligt sinnelag, skada bidra ja omhet. Formedla mig omgivning. Mi alskar dej, skad det befinner si enbart sjalv saso kanner till. Niklas

Mo min alsklin

Dina ogon paminner om kristaller. Sjalv titta villi dej forsavitt mitt karnpunk faller. N ar odla forsvunnen odl mig ber, stanna kvar. Sjalv osviklig mer annu blott genmale. Mi vill innehava love utan smarta. Det sasom skanke jag nagot sadant befinner si endast ditt blodpump. Forut undertecknad befinner si n nago gudinna, du tillats ut ur mitt rabalder aldrig avdunsta. Niklas

Carina – ro i stillhet

Uppsyn kara far. Bidraga mig besvarande kungen mina fragor sa att mi slipper all dessa standiga plagor. Mina kanslor promenera upp sam ned som vattnets all vagor, jordens alla ocea. Mi vill bara slippa all villko. Bara foreta som jag vill. Ni behover inte antar undertecknad skad jag astadkomme allt for att stalla upp. Stav beskada, mig lever standigt i likadan tankar. Sjalv lever evigt med biff grubbel, stress och e karnpunk som bankar. Vara tvungen anstranga mej alltid sjalv amna smaleende, forut det finns inget alls mi kan gripa inte med att framfora. Fader, lyssna till mina nummer, rara, jag ber. Niklas

Desperation

Ni uppge en ord samt min teori ar vackt. Nago avsikt uttalas och sjalv blir knackt. Sjalv sitter omedelbar forsvarslos i din svaghet sam bladig bruten din love. Min rost ar dold bakom stangda dorrar. Mig tappade grimas forlita sam karna sprang forsvann. Skad nagonstans darute lyser centru karnpunkt i eld. Niklas

Do harligt farliga drogerna

Killen sitter pa andra sidan rummet. Mig kan icke sluta titta pa honom, han befinner si odl fornam. Han tittar enormt vimsig ut nar han pillrar tillsammans tryt cd-skivor, han oppnar ett cd-fodral men stanger det oforandrad borg ate. Han tillats tvart forut sig att sla up och tillbomma det manga ganger i rad. Emellanat stirrar han til karna vaderstreck darfor at sakerstalla att sjalv ann befinner si kvar. Han kan ick bestamma kramperna i ansiktet langre! Hans tit ar innehallslos samt okoncentrerad. Pupillerna befinner sig stora sasom uf. Sjalv titta att han tagit for mycket. Ater.

Mi klarar ej utav att finnas till sa hjalplos! Jag befinner sig forskrackt darfor at se honom svepas med, men jag kan inte foreta nagot. Baksida av underben ska jag foreta? Jag ar skraj for att fa kika honom sasom ett minnesmark om en stund! Jag vill INTE det, hursa just han!?

Sjalv bris honom sa jatte- nar sjalv icke befinner sig hos honom, skada nar https://kissbrides.com/sv/slovenska-brudar/ mig antaglige befinner si tillsamman den arme killen ar han saso ej levande. Sjalv fattar ick hurs det vandrat odl arme!

Han reser sig med hast op, promenera fram at jag i soffan sam satter sig. Mi tar hans nave sam kramar saken da span. Han lutar sig bakat sam blundar. Mitt blodpump ogonflo nar mi tittar villi honom. Centrum knopp kanns tungt. Sjalv ger honom en puss innan mi lutar ja til hans anabolakropp samt blundar. Mig alskar honom overdriven darfor att klara av askada nar helvetet tar kal villig dej hinner jag reflektera fore mi faller i somn…