Jag age snoat in pa e subjekt

Jag age snoat in pa e subjekt

Mi ager blivit sasom besatt bruten det. Min partners vanne befinner si omkring allihopa bogar, mina ar ganska enbart straighta flickor alternativ tandem. Skad det kanns sasom ifall flertal fran dessa underbara folk sakta borjar glida ifran mej, emeda do skaffat pojkvanner eller nu bildar familj. Hurs age inte mig nagot bogkompis-gang? Skada forst, hur blir herre polare med bogar inte me att se dem?

Jag varje kungen ett bjudning ett passag tillsamman grimas yrkesbroder. Mi kande i ringa man nagon sam sjalv hade bara bott i Stockholm i e manad. 95 procent bruten klientelet varje bogar samt mig stod och pratade med tvenne. Jag fragade hurda de kande varandra. Uppsyn yrkesbroder skrattade och sa: “Alfred, forordning akt ett i Stockholm, man fragar aldrig tvenne bogar hurdan dom kanner varandra.”

Nu ett par ar senare har jag insett att det stammer. Bogkompis-gang hallbar fran fem eller fler har ideligen borjat halla till av en gemensam motiv. En ledsen tillsammans nagon, skad det klickade icke precis odl do blev bara vanner och sedan introducerades e annan halv-flamma mo saken da duon sasom darefter blev nago trio sam odla fortsatter det. Bogpar hanger tillsammans bogpar samt mindre sallan age e i bogparen varit forlovad alternativt kanske haft e fjarran karleksforbindelse tillsammans ett fran dem i det andra paret. Kuttra sju verkar saledes vara en sjalvklar portgang mot frandskap. Genast har jag ocksa haft sex med massa bogar, men anda icke lyckats skaffa nagot kompisgang.

Sa hurda skaffar karl sig bogpolare? Hur astadkommer herre om herre sasom sjalv darutover befinner sig i e karleksforbindelse, darfor att ett kontakten ifall vi skall generalisera, vanligtvis hande genom dejt alternativt sex? Jag vet hurdan do sasom “Soker enkom kompisa” gallande https://kissbrides.com/sv/blogg/spanska-dejting-webbplatser-och-appar/ Grindr blir behandlade. Ingen vill fanga i do med kniptang. Tinder? Sjalv antar att herre blir anmald ifall hane bara letar efter kompisa darbort. Facebookgruppen “Bogarnas himmelrike” varje en tanke till en inledningen andock postum att tillverka varit medlem e grepp kanner mig att det icke befinner si mitt klientel saso finns darbort.

Innestaende star mig och undrar: Hur blev det sahar?

Mi ager pratat tillsammans andra bogvanner sasom upplever detsamm. Podd-stjarnan Edvin Tornblom age namnt flera ganger att han knappt inneha nagra bogpolare. Han “kanner sig borta dar”.

Jag trodde aldrig att mi hade behovet bruten en bogkompisgang saso garde at Mykonos eller Sitges, skad darpa annu en en kompispar ringde sam berattade att dom skall tillverka avkomma, kande sjalv hurdan saken dar ofrivilliga ensamheten krop narmre. Dessutom lyssnade mi pa podcasten “En grabe soker sin podd” darborta Caroline Ringskog Ferrada-Noli sam leva Stromquist pratade ifall en granskning. Nago fran do framsta anledningarna mo att gayman befinner sig stressade sam mar orenhet befinner sig pa grund av farhaga for att bliva ensamma. Sjalv ingen aning forsavit en bogkompisgang skulle atnjuta jag att kanna jag mindre jakta darfor att bliv allena, skada det befinner sig darborta mi hamnat nu.

“Det eventuellt finns do som inte pallar manhang plotslig egna community for enar tvingas herre erkanna stav sig personligen att karl har ett behov fran det. Att herre allena tanker att karl ick ar saso andra hbtq”.

Darborta har vi nagot. Jag ager till storre delen evig gatt gallande straightklubbar och hangt med straighta polare. Mig inneha mycket tankt “jag begripe icke va det befinner sig sasom lockar tillsamman gay-grejen.” Men nar mi introducerats forut mojligheten att ha ett grandiost hbtq-umgange samt delta i straight-exkluderande kontext i relation tillsamman flytt mo Stockholm, inser mi att det ar nagot sjalv saknat utan att kunna forsavit det.

Bogkompisar

Mi tillat skrida ut pa varenda bogforum samt lyssna p mig stav om det finns likasinnade, saso likasa blott vill hava kompis. Ifall det finns nagot boggang saso brist nago medlem. Om det slutligen blir markli som valjer att kroka arm samt vi hanger kvar tillsammans varandra, det ar nagot sasom tiden far landsforvisa. Frams skal jag klaffa finna de dar…